ASAYİŞ

Şanlıurfa'da Anız Yangını Korkuttu

Karaköprü TOKİ Maşuk 619 konutlarının arkasında yer alan vadide çıkan anız yangını, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

ŞANLIURFA -;Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan TOKİ Maşuk 619 konutlarının arkasındaki vadide bu gece saatlerinde anız yangını çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine hızla harekete geçen emniyet ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine intikal etti.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındıktan sonra, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun bir çalışma yürüttü. Yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için büyük çaba sarf eden ekipler, alevlerin daha fazla yayılmasını engelleyerek yangını söndürdü.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili incelemeler devam ediyor. Yetkililer, vatandaşları anız yakmanın tehlikeleri konusunda uyardı ve benzer olayların önlenmesi için daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Mahalle sakinleri ise, yangının korku dolu anlar yaşattığını ve itfaiye ekiplerine hızlı müdahaleleri için teşekkür ettiklerini belirtti.

Yangınla ilgili gelişmeler oldukça urfahabermerkezi.com olarak kamuoyuyla paylaşılmaya devam edeceğiz. ( Haberin kaynağı: Abdullah Toprak / Urfa Haber Merkezi )