GÜNDEM

Şanlıurfa’da çocukların tehlikeli eğlencesi!

Haliliye’de çocuklar, sıcak havalardan bunalınca ilginç bir serinleme yöntemi seçti. Çocuklar, elektrik sisteminden kaynaklı olası kaçak akım tehlikesinin olduğu süs havuzunda serinledi. Çevresinde 'Havuza girmek tehlikeli ve yasaktır' yazılı uyarı tabelalarına rağmen çocuklar, araçlarıyla yoldan geçen sürücüler ile kaldırımdaki yayaların da uyarısına kulak asmadı.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi Cumhuriyet Caddesindeki kavşakta bulunan süs havuzu, çocukların oyun alanı haline geldi.

Sıcaktan bunalan çocuklar, arkadaşlarıyla beraber süs havuzlarında eğlenceli vakit geçirip serinlemek için bu tehlikeli yöntemi tercih etti.

Fıskiye sistemi nedeniyle olası kaçak akım tehlikesi taşıyan havuzlara giren çocuklar, yüzerek ve oynayarak zaman geçirdi. Hijyenik olmayan havuzda uzun süre yüzen çocuklar, bu tehlikeye karşı duyarsız davrandı.

Çevresinde 'Havuza girmek tehlikeli ve yasaktır' yazılı uyarı tabelalarına rağmen araçlarıyla yoldan geçen sürücüler ile kaldırımdaki yayaların da uyarısına kulak asmadı.