ASAYİŞ

Şanlıurfa’da Dehşet Anları: Eski Eşini Cadde Ortasında Bıçakladı

Eyyübiye’de Kan Donduran Olay! Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma vahşetle sonuçlandı. Bir adam, eski eşini cadde ortasında bıçaklayarak kaçtı.

URFAHABERMERKEZİ - Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde Kapaklı Pasajı önünde ikindi saatlerinde meydana gelen olayda, henüz kimliği açıklanmayan bir adam, eski eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, adam eski eşini bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadını Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatan polis, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu tür üzücü olayların önlenmesi için yetkililer, vatandaşları daha duyarlı ve dikkatli olmaya çağırdı. Emniyet yetkilileri, halkın güvenliği için her türlü önlemin alındığını belirtti. ( Haberin kaynağı: Abdullah Toprak / Urfa Haber Merkezi )