Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan korkunç kazada, ölü sayısı artıyor. Baba ve oğlun ardından 2 yaşındaki Hira Karabulut da hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve derin üzüntü yaratan trafik kazasında ölü sayısı 3’e yükseldi. Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralanmış, Zeki Karabulut ve oğlu Ahmet Karabulut olayın ardından hastanede hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından tedavi altına alınan 2 yaşındaki Hira Karabulut’un da yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Şanlıurfa’da firari şahıs yakalandı Şanlıurfa’da firari şahıs yakalandı

Korkunç kaza, Suruç-Aligör karayolunda yaşandı. İddiaya göre, Mehmet Esen yönetimindeki 63 H 2854 plakalı şehir içi yolcu minibüsü, Zeki Karabulut idaresindeki 66 DR 827 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle Zeki Karabulut'un aracı şarampole yuvarlandı.

Kazayı gören çevredekiler, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Suruç ve Şanlıurfa’daki hastanelere sevk etti. Ancak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zeki Karabulut ve oğlu Ahmet Karabulut, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Küçük Hira’dan Acı Haber

Kazanın en küçük kurbanı, 2 yaşındaki Hira Karabulut’un da bugün hastanedeki yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Minik Hira’nın ölümü, aileyi ve kazayı duyanları derin yasa boğarken, kazada ölenlerin sayısı 3’e yükseldi. Yaralı olarak kurtarılan diğer kişilerin ise hastanelerde tedavileri sürüyor.

Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, bu tür kazaların önlenmesi için sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Kaynak: Urfahabermerkezi