ASAYİŞ

Şanlıurfa'da Geniş Kapsamlı Asayiş Uygulaması: Suç ve Suçlulara Geçit Yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yoğun denetimler sonucu, binlerce kişi ve araç kontrol edilerek, suç unsurları ele geçirildi ve aranan şahıslar yakalandı.

URFAHABERMERKEZİ - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak amacıyla geniş çaplı bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan bu şok uygulamalarda suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yoğun bir çalışma yürütüldü.

Denetimler sırasında toplam 15.575 şahıs, 2.892 araç ve 196 motosiklet titizlikle kontrol edildi. Bu kapsamlı denetimlerde, aranan 8 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca ve 28 adet fişek ele geçirildi. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında ise 27,28 gram narkotik madde ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik denetimlerini de ihmal etmeyerek toplamda 25 araç ve sürücüsüne çeşitli nedenlerden dolayı cezai işlem uyguladı. Bu kapsamlı uygulamalar, şehirde suç oranlarının düşürülmesi ve asayişin sağlanması adına büyük önem taşıyor.

Şanlıurfa halkının huzur ve güvenliğinin temini için emniyet güçlerinin kararlılıkla sürdürdüğü bu tür denetimlerin, suç ve suçlulara karşı etkin bir mücadele aracı olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, benzer uygulamaların düzenli olarak devam edeceğini ve suçla mücadelede taviz verilmeyeceğini belirtti. ( Haberin kaynağı: Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezi )