URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde, Süleymaniye Caddesi'nde bir iş yeri gündüz vakti korkunç bir saldırıya sahne oldu. Motosikletle gelen iki saldırgan, aniden ateş açarak dehşet saçtı. Olay sırasında iş yerinde bulunan 16 yaşındaki çalışan M.E.Y. ve 22 yaşındaki F.A. yaralandı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırganlar olayın ardından hızla geldikleri motosikletle kaçmayı başardı. İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Tarım işçilerini taşıyan pikaptaki 1 kişi öldü, 22 kişi yaralandı Tarım işçilerini taşıyan pikaptaki 1 kişi öldü, 22 kişi yaralandı

Saldırı anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, polis ekipleri kayıtları inceleyerek failleri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki tanıkların ifadesine başvuran polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Olay, şehirde büyük bir tedirginlik yaratırken, emniyet güçleri benzer olayların önüne geçmek için güvenlik önlemlerini artırdı. Toplumda infiale neden olan saldırının faillerinin bir an önce yakalanması bekleniyor.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi