ASAYİŞ

Şanlıurfa'da Güven ve Huzur Operasyonu: 15.325 Kişi, 3.184 Araç ve 193 Motosiklet Kontrol Edildi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, geniş çaplı denetimler ve şok uygulamalarla suç ve suçlulara geçit vermiyor. Yapılan kontrollerde 15.325 kişi, 3.184 araç ve 193 motosiklet kontrol edilerek, huzur ve güven ortamının sağlanması adına önemli adımlar atıldı.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği denetim ve şok uygulamalarda büyük başarılara imza attı. Emniyet ekipleri, suç ve suçluların tespit edilip yakalanması, asayişi bozan olayların önlenmesi amacıyla yapılan geniş kapsamlı operasyonlarda dikkat çekici sonuçlar elde etti.

Şanlıurfa Emniyet ekipleri, kent genelinde yaptığı denetimlerde toplam 15.325 kişiyi kontrol ederek kimlik ve güvenlik taraması yaptı.

Trafik denetimleri kapsamında toplam 3.184 araç ve 193 motosiklet titizlikle incelendi.

Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Denetimlerde 2 adet ruhsatsız tabanca, 18.04 gram narkotik madde ve 63 adet narkotik hap ele geçirildi.

Trafik kurallarına uymayan toplam 22 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Kurallara uymayan 2 motosiklet trafikten men edilerek yasal işlem yapıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla denetim ve kontrollerini aralıksız sürdüreceğini belirtti. Huzur ve güven ortamının devamlılığı için çalışmalarını kararlılıkla sürdüren emniyet ekipleri, halkın desteğiyle daha da güçleneceklerini belirtildi. ( Haberin Kaynağı: Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezi )