URFAHABERMERKEZİ - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur ve güvenliği sağlamak, asayiş olaylarını önlemek, suç ve suçluları tespit edip yakalamak amacıyla geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan şok uygulamalar neticesinde toplamda 15.075 kişi, 2.660 araç, 142 motosiklet ve 58 umuma açık yer denetimden geçirildi.

Polis ekiplerinden okul çevresinde ‘uyuşturucu’ denetimi Polis ekiplerinden okul çevresinde ‘uyuşturucu’ denetimi

Denetimler sırasında 9 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, operasyonlar sırasında çeşitli suç unsurlarına da el konuldu. Yapılan kontrollerde 4 adet ruhsatsız tabanca ve 23 adet fişek, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Bu kapsamda toplam 47 araç ve sürücüsüne de cezai işlem uygulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonların kararlılıkla devam edeceğini ve vatandaşların huzur ve güvenliği için tüm tedbirlerin alınacağını belirtti. Yetkililer, bu tür uygulamaların suçu ve suçluları caydırmak adına önemli olduğunu vurgulayarak, vatandaşların da ihbar ve bilgileriyle emniyet güçlerine destek olmalarını istedi. ( Haberin kaynağı: Abdullah Toprak / Urfa Haber Merkezi )

Kaynak: Urfa Haber Merkezi