URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur ve güven ortamının sürdürülebilirliği için asayiş uygulamalarına kararlılıkla devam ediyor. 29 Haziran 2024 tarihinde Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde geniş çaplı bir huzur uygulaması gerçekleştirildi. Bu kapsamlı operasyon, 62 ekip ve 165 personelin katılımıyla yürütüldü.

Operasyonun amacı, terminalde seyahat eden vatandaşların güvenliğini sağlamak, genel asayiş düzenini temin etmek ve olası suç ve suç unsurlarını tespit etmek olarak belirlendi. Emniyet güçleri, terminaldeki yolcu ve bagaj kontrollerini titizlikle gerçekleştirerek, şüpheli kişilere ve durumlara karşı önlemler aldı.

Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun güvenliği ve huzuru için gerçekleştirdiği bu tür uygulamaların önemine dikkat çekti. Yetkililer, vatandaşların güvenli bir ortamda seyahat edebilmeleri için benzer denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti. Emniyet yetkilileri, halkın desteği ve işbirliği ile il genelinde huzurun korunmasının en öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

Bu kapsamlı güvenlik önlemleri ve denetimler, Şanlıurfa halkının emniyetine verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güvenliğin temini için çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi