URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK - Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Eyyüpnebi Mahallesi'nde 3 gündür kayıp olan 18 yaşındaki Mehmet Tartal, urfahabermerkezi.com’un yayımladığı haberin ardından sağ salim bulundu. Acılı baba Ahmet Tartal, oğlunun bulunmasında büyük rol oynayan urfahabermerkezi.com'a teşekkürlerini iletti.

Mehmet Tartal’ın kaybolması, Şanlıurfa’da büyük bir endişeye sebep olmuştu. Baba Ahmet Tartal, oğlunun kaybolduğunu fark ettikten sonra sosyal medya hesapları üzerinden yardım çağrısında bulunmuştu. Bu çağrıyı gören urfahabermerkezi.com yetkilileri, hızla harekete geçerek Baba Ahmet Tartal ile iletişime geçti. Tartal’dan alınan detaylı bilgiler doğrultusunda, kayıp haberini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla kapsamlı bir haber yayımlandı.

Haberin yayımlanmasının ardından, yerel halkın ve güvenlik güçlerinin seferberliğiyle arama çalışmaları yoğunlaştı. Vatandaşlar urfahabermerkezi.com’da yayımlanan haberi görerek, Mehmet’i bulduğunu yetkililere bildirdi.

Baba Ahmet Tartal, urfahabermerkezi.com yetkilisi Abdullah Toprak’ı telefonla arayarak, oğlunun bulunmasındaki katkılarından dolayı teşekkür etti. “Bu zor günümüzde bize destek olup oğlumuzun bulunmasını sağlayan herkese minnettarız. Urfahabermerkezi.com’a özellikle teşekkür ediyorum. Onların sayesinde Mehmet’e kavuştuk” dedi.

Şanlıurfa'da düğünde havaya ateş açan 5 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da düğünde havaya ateş açan 5 şüpheli yakalandı

Bu olay, yerel medya ve sosyal medyanın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Toplumun yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en üst seviyeye taşıyan bu gelişme, Şanlıurfa halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. 

Mehmet’in bulunması, sadece ailesini değil, tüm Şanlıurfa’yı sevince boğdu. Urfahabermerkezi.com olarak, bu tür olaylarda halkımıza her zaman destek olmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isteriz.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi