URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK - Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, dün sabah saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 35 yaşındaki Zeynep Yeken, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda bulundu.

Zeynep Yeken, Akçakale ilçesine bağlı Sevimli Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret ediyordu. Sabahın erken saatlerinde, kimseye haber vermeden evden ayrılan Yeken'den gün boyunca haber alınamayınca, ailesi büyük bir endişe yaşamaya başladı. Ailesi, kaybolmasının ardından Akçakale Jandarma Karakolu’na giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Olayın ciddiyetini göz önünde bulunduran İl Emniyet Müdürlüğü, Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini seferber ederek arama çalışmalarına başladı. Ekipler, Zeynep Yeken’in izini sürmek için kapsamlı bir operasyon başlattı. Yapılan araştırmalar ve vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda, Yeken’in Haliliye ilçesinde olduğu tespit edildi.

Titiz ve hızlı bir çalışma yürüten emniyet güçleri, kısa sürede Zeynep Yeken’i sağ salim bularak ailesine teslim etti. Ailesi ve yakınları, Yeken’in bulunmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, emniyet güçlerine teşekkür etti.

Hakkında 13 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı Hakkında 13 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Yaşanan bu olay, Şanlıurfa’da güvenlik güçlerinin kayıp vakalarındaki etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Zeynep Yeken’in bulunması, hem ailesi hem de mahalle sakinleri arasında büyük bir sevinç yarattı.

Editör: Abdullah Toprak