URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK - Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'nde kontrolden çıkan bir araç takla attı. Kaza, Akabe Yolunda meydana geldi. Emniyet ve sağlık ekipleri olay yerine hızla intikal etti.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'nde büyük bir trafik kazası meydana geldi. Akabe Yolunda şehir merkezine doğru inerken hızını kontrol edemeyen 68 ABD 460 plakalı araç, takla atarak durabildi. Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis'e bildirdi.

Olay yerinden alınan bilgilere göre, aracın sürücüsünün kimliği ve araçta bulunan diğer kişilerin durumu henüz netlik kazanmadı. Araç, yüksek bir hızla seyir halindeyken kontrolden çıkarak takla attı. Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı incelemeler devam ediyor.

Kaza yerine kısa sürede ulaşan emniyet ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemleri alarak trafiği yönlendirdi ve kazazedelere ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekipleri, yaralıların durumunu değerlendirmek ve gerekli tedbirleri almak için yoğun çaba sarf etti.

Kazanın meydana geldiği yol, bir süreliğine trafiğe kapatıldı ve sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları istendi. Emniyet ekipleri, kazanın nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. Olayla ilgili daha fazla bilgi geldikçe paylaşılacağı bildirildi.

Harran’da sulama kanalına düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Harran’da sulama kanalına düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bölgedeki vatandaşlar, bu tür kazaların tekrar yaşanmaması için hız kontrolüne ve trafik kurallarına uyulmasının önemine vurgu yaptı. Kazanın ardından, yetkililerin yol güvenliğini artırmaya yönelik önlemler alması bekleniyor.

Son gelişmeler için Urfahabermerkezi.com sitesini takip etmeye devam edin.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi