URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa'nın Viranşehir’ilçesinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hafta sonu yaşanan silahlı kavga, ilçede paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.

İlk belirlemelere göre çatışmada 1 kişi yaralandı. Yaralı şahıs, çevredekilerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra, ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgiye ulaşılamazken, olayın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Şanlıurfa'da hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı Şanlıurfa'da hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

Görgü tanıkları, olayın ani bir tartışma sonucu patlak verdiğini belirtirken, kavgaya karışan grupların kimlikleri ve çatışmanın sebebi henüz netleşmedi. Emniyet güçleri, olaya karışan kişilerin tespit edilmesi ve olayın nedeninin aydınlatılması için kapsamlı bir inceleme başlattı. Olay, Viranşehir’de kısa süreli bir endişeye neden olurken, yetkililer güvenlik tedbirlerinin artırıldığını bildirdi.

Şanlıurfa’da son dönemlerde yaşanan silahlı kavgaların artışı dikkat çekerken, vatandaşlar bölgede daha fazla önlem alınmasını talep ediyor.

Kaynak: Urfahabermerkezi