URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyüp Nebi Mahallesinde şiddetli bir silahlı çatışmaya sahne oldu. Akçakale Caddesi'nde meydana gelen olayda, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa süre içinde kontrol edilemez bir kavgaya dönüştü. 

Şanlıurfa’da 100 günde 219 tutuklama Şanlıurfa’da 100 günde 219 tutuklama

Görgü tanıklarının iddialarına göre, tartışmanın neden çıktığı bilinmezken, gruplar arasında uzun süredir süren bir husumetin bulunduğu iddia ediliyor. Tartışmanın büyüyüp silahlı çatışmaya dönüşmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle iki yaralı, olay yerindeki ilk yardımın ardından hızla ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, çatışmanın nedenini ve detaylarını belirlemek için geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, mahalle sakinleri de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine çağrıldı.

Olayın ardından bölgede büyük bir sessizlik hakim olurken, vatandaşlar arasında tedirginlik ve endişe gözleniyor. Polis, benzer olayların yaşanmaması için mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi