Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

URFAHABERMERKEZİ - Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Olay, Sadunpaşa Bulvarı üzerinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, 15 Temmuz Demokrasi Caddesi üzerinde seyir halinde olan Abdullah Ç.'nin kullandığı 63 HY 276 plakalı otomobil, Sadunpaşa Bulvarı'na dönüş yaptığı sırada, karşı yönden gelen Ahmet G.'nin idaresindeki 45 ZB 8307 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Abdullah Ç.'nin aracında bulunan yolculardan İsa B. ve Nazlı C. yaralandı.

Kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra, onları Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Hastaneye kaldırılan İsa B. ve Nazlı C.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından tekrar normale döndü. Olayın nasıl gerçekleştiği ve kazaya sebep olan faktörler, polis tarafından detaylı şekilde incelenecek. ( Haberin kaynağı: Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezi )

Editör: Abdullah Toprak