ASAYİŞ

Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kilo Skunk Ele Geçirildi, Bir Şüpheli Gözaltında

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyon sonucu, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

URFAHABERMERKEZİ - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarla suçlulara göz açtırmıyor. 28 Haziran 2024 tarihinde yapılan kapsamlı bir operasyon neticesinde, uyuşturucu madde skunk ile ilgili önemli bir yakalama gerçekleştirildi.

Emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucu, 4 kilo 100 gram skunk maddesi ele geçirildi. Operasyon esnasında, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir şüpheli de gözaltına alındı. Yetkililer, gözaltına alınan şahsın ifadesi doğrultusunda soruşturmanın derinleştirileceğini ve uyuşturucu ticaretinin arkasındaki diğer şahıs ve örgütlerin ortaya çıkarılmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü ve toplumun huzur ve güvenliği için operasyonların aralıksız devam edeceği vurgulandı. Ayrıca, vatandaşlardan uyuşturucu ticaretine yönelik şüpheli durumları ihbar etmeleri konusunda duyarlı olmaları istendi.

Bu başarılı operasyon, emniyet güçlerinin uyuşturucu ile mücadeledeki etkinliğini bir kez daha gözler önüne sererken, toplumda da olumlu karşılandı. Şanlıurfa halkı, emniyet güçlerinin özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti. ( Haberin kaynağı: Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezi