İstanbul'da geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen trajik bir trafik kazasında 16 yaşındaki Timur Cihantimur, ehliyetsiz bir şekilde kullandığı Porsche marka araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden oldu.

Kazanın ardından Cihantimur'un doktor babası Bülent Cihantimur, sosyal medya üzerinden TLC'de yeni bir televizyon programına başlayacağını duyurdu. Bu açıklama, kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci tarafından tepkiyle karşılandı.

Türkiye’de maymun çiçeği alarmı ‘Acil durum ilan edilmişti Türkiye’de maymun çiçeği alarmı ‘Acil durum ilan edilmişti

YARALILARI GERİDE BIRAKIP KAÇMIŞLARDI

Kaza, Kemerburgaz'da meydana geldi. Timur Cihantimur'un kontrolündeki araç, arızalanmış ve yol kenarında duran ATV araçlarına çarptı, bu sırada Oğuz Murat Aci olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca Cihantimur, yaralıları da annesinin yardımıyla geride bırakmıştı.

Timur, olay sonrasında annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a sonra ABD'ye kaçırıldı ve şu anda ABD'de yargılanıyor. Timur'un babası Bülent Cihantimur ise Türkiye'de "imza atma" yükümlülüğü ile serbest bırakıldı.

Baba Cihantimur'un televizyon programı duyurusu, kazanın yarattığı duygusal yükü göz önüne aldığında kamuoyu ve mağdur aile tarafından hassasiyetle karşılandı. Oğlu için ABD'de kefalet talebinde bulunduktan sonra bu duyuruyu yapması, özellikle sosyal medyada eleştiri topladı.

TELEVİZYON PROGRAMI YAPACAK

Oğlunun kefaletle serbest kalmasını talep eden baba Cihantimur, yeniden televizyon programına başlamak üzere olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Cihantimur, 2019’da TLC’de ilk yerel içerik olan “Doctor B: Bu ben miyim?” yayınını yapmıştı ve şimdi de tekrar programın başlayacağını paylaştı.

BABA ACİ KONUŞTU

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un yargılanmasında herhangi bir gelişme yaşanmadığını söyleyen baba Aci, “Programın eski olduğunu düşünmüştüm. Tekrar başlayacakmış. Başlasın. Kendine çok güveniyorsa başlasın. İzleyicileri merakla izleyecek. Hangi kanaldır, nedir, ne değildir öğreneceğiz kısa zamanda. Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok. 2 milyon dolar kefalet talebinde bulundu. Sıkıntı yok. Sonuçta adalet yerini bulacak. Buna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Patronlar Dünyası