Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, hijyenik şartları karşılamadığı tespit edilen bir salça üretim işletmesinin faaliyetlerini durdurdu. Sosyal medyada paylaşılan olumsuz görüntüler üzerine, Bakanlık kontrol görevlileri ilgili işletmede denetim yaptı ve asgari hijyenik koşulları taşımadığını belirledi.

Açıklamada, tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmalarını sağlamak amacıyla denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

'Ünlü' adıyla satışa sunulan salçaların üretim şekliyle ilgili ortaya çıkan skandal görüntüleri bir sevkiyat elemanı sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede gündem olan video, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Müdürlüğü personelini harekete geçirdi.

Görüntülerde burnunu kapatarak çekim yapan işçi, tesisteki çürük domateslerden bahsederken yerde bir de ölü fare olduğu dikkat çekti.

Görüntülerden kısa bir süre sonra firmanın faaliyeti durduruldu.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 Günlük Su Kesintisi: İşletmelerin Dikkatine! Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 Günlük Su Kesintisi: İşletmelerin Dikkatine!

Editör: Abdullah Toprak