URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Merhum TBMM Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İ.Halil Özcan’ın kız kardeşi Merva Özcan, Siracettin Pınar ile dünya evine girdi. Nikahı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat kıyarken, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri törene katıldı. Evlilik cüzdanını ise eski milletvekili Ahmet Akay takdim etti.

Şanlıurfa, siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı görkemli bir nikah törenine ev sahipliği yaptı. Merhum 26, 27 ve 28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İ.Halil Özcan’ın kız kardeşi Merva Özcan ile Siracettin Pınar, mutlu bir birliktelik için "evet" dedi.

Nikahı Başkan Mehmet Canpolat Kıydı

Nikah töreni, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tarafından kıyıldı. Törene siyaset dünyasının yanı sıra, iş adamları ve Özcan ile Pınar ailelerinin yakın çevresi de yoğun ilgi gösterdi. Nikah sonrasında büyük bir coşku yaşanırken, evlilik cüzdanını eski milletvekili Ahmet Akay, gelin Merva Özcan’a takdim etti.

"Bu Mutlu Günümüzde Bizi Yalnız Bırakmadılar"

Evlilik cüzdanını teslim ettikten sonra bir konuşma yapan Ahmet Akay, çifte mutluluklar dileyerek, “Böylesine özel bir günde bulunmak benim için büyük bir onur. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Damadın abisi Hasan Pınar ise, bu özel günlerinde yanlarında olan tüm dostlarına ve akrabalarına teşekkür etti. Özcan ve Pınar ailelerinin mutlulukları, konuklar tarafından büyük alkış topladı.

Narin cinayetiyle ilgili ünlü gazeteciden çarpıcı detay: "Gerçekten olağandışı" Narin cinayetiyle ilgili ünlü gazeteciden çarpıcı detay: "Gerçekten olağandışı"

Tören sonrası düzenlenen resepsiyonla çift, aileleri ve davetliler bu özel günü kutlamaya devam etti.

Kaynak: Urfahabermerkezi