URFAHABERNERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan kapalı semt pazarı yanında yaşanan silahlı çatışma, mahallede büyük paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, yaşanan gerginlik sırasında 50 yaşındaki Halil Ç., ayağından yaralandı. Olay yerine hızla ulaşan polis ekipleri ve sağlık görevlileri, güvenlik önlemleri aldı ve yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralı, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgilere göre, Halil Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, çatışmanın nedenine ilişkin geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. 

Bölgede yaşayan vatandaşlar, olayın ardından tedirgin olduklarını dile getirirken, emniyet güçlerinden güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti. Yaşanan çatışmanın mahalledeki huzuru bozduğu ve güvenlik kaygılarını artırdığı belirtildi.

Şanlıurfa’da otomobil çukura düştü: 1 yaralı Şanlıurfa’da otomobil çukura düştü: 1 yaralı

Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Polis, çatışmaya karışan kişilerin kimliklerini tespit etmeye çalışırken, mahallede olası yeni bir gerginliğe karşı tedbirlerini sürdürüyor.

Editör: Abdullah Toprak